Services

Konsulent arbejde

Vigtigst af alt, så er SolKro din virksomheds personlige It-konsulent. SolKro er din assistent, og hvis der er noget IT vi ikke kender, så lære vi det !

Marketing​

Marketing er essentielt i disse år, derfor har vi hos solkro et skærpede fokus på netop det. Vi tilbyder marketing på flere forskellige måder, både SoMe samt andre platforme hvis kunden ønsker det.

Fotografering

SolKro levere selv billederne til hjemmesiderne, det betyder altså at man som kunde ikke behøver tænke at investere i en fotograf.

Custum hjemmeside

Hos SolKro producere vi WordPress hjemmesider, det gør vi da WordPress er en af verdens mest brugte CMS-programmer. Vi tilpasser hjemmesiden, så den matcher dine behov.

3D design

Solkro udvider, her er vores nye evne 3D udvikling. Vi kan producere lige det kunden skal bruge, om det skal være en tegning af en bygning, et element der skal 3D printes eller andet. Så er SolKro jeres konsulent til opgaven.

Webshop

Hvis du ønsker en webshop, så producere vi også det. Den bliver her lavet med Woocommerce, der kan derfor både indsættes mobilepay og andre betalingsmåder hvis det ønskes.

02.

Skal vi løse en opgave for dig?

SolKro din virksomheds personlige It-konsulent

Jonas Krohn portræt
Vores "Forms" under kontakt, har været nede. Derfor har vi ikke modtaget beskeder derpå. Problemet er nu løst, og vi kan kontaktes på ny.
This is default text for notification bar